bmw usa cycles Others Botox – Vad är det?

Botox – Vad är det?

Botulinumtoxin, mer känt som Botox, är skapat för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att ge volym och ge ett lyft till hud som tappat sin elasticitet.Botox används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna vi har där, men kan även användas för behandling av exempelvis svettkörtlar på händer och fötter. Botox i pannan används när du vill åtgärda en rynka mellan ögonbrynen, mjuka upparga rynkan eller vill få bort linjer i pannan.Deep Wrinkles Treatment Edmonton | Wrinkles Treatments That Work

Det finns många muskler i ansiktet och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det påverkas när du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna.Behandlingar med botox motverkarEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet för att nämna några olika områden.

Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är hjälpande mot migrän och för att lugna överspända muskler.Botox i pannan ger effekt direkt imusklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.

Botox priser

Botox varierar i pris. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox varierar priserna.

Exempelvis om du villgörabotox kråksparkar,botox ögonbryn eller botox kämuskler för att nämna ett par av områdena som du kan behandla.

Svar på hur mycket det kommer att kosta ges i samband med konsultation med din behandlare som du träffar innan botox injiceringen. Ni diskuterar vilket område du vill habotox injicering, om du gjort botox innan eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilkenbehandling med botox som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med Rynkbehanling göteborg.

Botox procedur

Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din injicering. Efter dethar du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att förklaraproceduren, pris och för att besvara om du har några frågor.Även om det är din första behandling eller om du har gjort behandling med botoxförut, så vill vi att du är trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska gesitt utlåtande om din behandling.

När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox effekt

En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox?Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.