bmw usa cycles Lifestyle & Fashion SUP – Vad är det?

SUP – Vad är det?

SUP står för StandUpPaddleboardoch är en sportsom har blivit mycket uppmärksammadvärldenrunt. StandUpPaddleboardinnebär att utövaren står på en paddelbräda och paddlar sig framåt med en paddel.How To Stand Up Paddle Board - SUP Basics - YouTube

Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du bruka din SUP i de flesta vattentyper och drag. Variationen av vattentyper ger fler möjligheter att bruka din StandUpPaddleboard, beroende på vilkenvattentyp som du har din paddleboard i.

Paddleboard

Det viktigaste för SUPär att välja enbrapaddelbräda. Du kommer att märka stora skillnader medStandUpPaddle om du har valt enSUP board som passar perfekt för din SUP aktivitet.SUPfinns både som uppblåsbar eller i komposit. Till synes är båda alternativen lika, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård paddelbräda är gjord för högre hastighetskompetens, har bättre glid och är fördelaktig om du vill undvika attpumpa upp din SUP varje gång och kan komma ut på vattnet direkt.Fördelen med en uppblåsbarSUP är att den är smidig att förvara och du kan ha med den på resan och provapå nya vattentyper dit du rest stand up paddle.

SUP – SUP Yoga

Inom SUP kan du göra det mesta och med den anpassningsbarapaddelbrädanfinns alla möjligheter att utveckla träningsformen.Vad som trendar inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på enpaddleboard.Träningsformen SUP Yoga är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationenav balans och styrketräning på stilla vatten.

SUP Stockholm

I Stockholm trendar träningsformen SUP. I många av Stockholms badplatser har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enSUP Stockholm runt.SUP är en träningsform som är till för både unga och gamla och som bidragit till en kulträningsform och aktivitet att göra när det är strålande Stockholms väder.Beroende på vilken typ av vatten du än väljer ärStandUpPaddleboard något som passar föralla.